Ali Yavru başkanlığındaki Yalovaspor yönetimi transfere oldukça hızlı girdi. İlimizin en başarılı teknik adamlarından Aytaç Yaka’yı takımın başına geçiren Yeşil Kırmızılılar son olarak iç transferde “Çilek” oyuncusu Mertcan Dursun’la anlaşma sağladı.

Başarılı hücum oyuncusu geçen sezon Yeşil Kırmızılı ekipte yer almış ve namağlup şampiyonlukta attığı 15 gol ve yaptığı 10 asistle büyük emek sarf etmişti. Anlaşma sonrasında Yalovaspor Başkanı Ali Yavru,” Yalovaspor’umuzun geçtiğimiz sezonda Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkmasında emeği geçen ve Yalova’mızın evladı Mertcan Dursun şerefli Yalovaspor forması altında artık bizimle, Yalova ve Yalovaspor sevdalılarına hayırlı olsun” diye konuştu.

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Liginde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Yalovaspor teknik direktörlük koltuğuna Aytaç Yaka’yı oturttuktan sonra ilk dış transferini Barış Sinan Üstün’le yapmış ilk iç transferini de Mertcan Dursun’la gerçekleştirmiş oldu.

Başkan Yele, Kadın Voleybol Takımına Moral Verdi! Başkan Yele, Kadın Voleybol Takımına Moral Verdi!

Yalova Bolgesel Amator Lig Yalovaspor Futbol Hucum Oyuncu Ic Transfer (1)Mertcan Dursun Kimdir?

Futbola Doğuşspor altyapısında başlayan 1998 doğumlu hücum oyuncusu ardından Çanakkale Dardanel Spor Kulübü’ne transfer olmuş ve burada 2016 yılında profesyonelliğe geçiş yapmıştı. Kırıkhanspor ve Orhangazi Belediyespor’da profesyonel olarak top koşturduktan sonra Kadıköyspor ile amatöre dönüş yaptı.

Üsküdar Futbol Yatırımları A.Ş., Osmaniyespor Futbol Kulübü, Ayvacık Belediyespor ve Yalovaspor formalarını terletti. Türkiye Kupası’nda 2 maçta forma giyen Mertcan Dursun, TFF 3. Liginde ise 45 maç oynayıp 2 gol kaydetti. Bölgesel Amatör Ligde ise 42 karşılaşmada görev alıp rakip fileleri 9 kez havalandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi