Kuveyt İstanbul Başkonsolosu Mohammad S.A.S. Alsharji, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i ziyaret etti. Başkanlık makamında yapılan görüşmede Başkan Gürel, Başkonsolos Alsharji’ye nazik ziyareti için teşekkür etti.

Yalova Belediye Baskan Kuveyt Istanbul Baskonsolos Ziyaret Gorusme (4)Yapılan görüşmede Başkan Gürel, ülkelerarası iş birliğinin daha da güçlendirilmesi ve geliştirilmesi temennisinde bulundu. Başkonsolos Alsharji ise misafirperverliği için Başkan Gürel’e teşekkür ederek, iş birliği içerisinde çalışmayı temenni ettiğini bildirdi. Başkan Gürel, “Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Kuveyt İstanbul Başkonsolosu Mohammad Alsharji ile bir araya geldik. Başkanlık makamımızda gerçekleşen ziyarette; iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine Yalova’nın sunabileceği katkılar, kültürel ve ticari konularda iş birliğinin artırılması konularını ele aldık” dedi.

Ekipler Su Patlaklarına Karşı Etkili Çalışma Yürüttü Ekipler Su Patlaklarına Karşı Etkili Çalışma Yürüttü

Yalova Belediye Baskan Kuveyt Istanbul Baskonsolos Ziyaret Gorusme (2)Yapılan ziyaret ve görüşmenin ardından Başkonsolos Alsharji, Başkan Gürel’e Kuveyt’in simgelerini içeren tabak hediye ederken Başkan Gürel de Başkonsolos Alsharji’ye üzerinde Yalova’nın kültürel değerlerinin yer aldığı çini vazo hediye etti.

Yalova Belediye Baskan Kuveyt Istanbul Baskonsolos Ziyaret Gorusme (1)

Kaynak: Haber Bülten