SPOR

Koray Girgin’e TVGFBGF’den Tam Destek

Yalovalı başarılı spor, iş ve siyaset adamı Koray Girgin, Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Olağan Kongresi’nde başkanlığa tek aday olacak.

Hem ilimiz hem ülkemiz adına ulusal ve uluslararası arena da birçok başarıya imza atan ve sporcularımızın sayısız madalya kazanmasına imkan tanıyan Koray Girgin önümüzdeki günlerde yapılacak kongrede başkanlığı devralacak.Tek aday olan  Koray Girgin camiadan aldığı tam destekle çalışmalarının startı verdi. 
Seçim sürecinde başkanlığa aday olan diğer isimler de adaylıktan çekilerek Girgin’e destek verdiklerini ifade ettiler. 
Kongreye tek aday olarak girecek olan Koray Girgin’in federasyon başkanı seçilmesine kesin gözü ile bakılıyor. Bu çerçevede bir açıklama yapan ve kendisine duyulan güven ve destek için teşekkür eden Girgin ise, “Bu seçim sürecinde bana gösterdiğiniz güven ve desteğiniz için en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Tek aday olarak sandığa çıkmanın sorumluluğu ve bana olan güvenin hakkını vermek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Seçim sürecine katılan tüm diğer adaylara da emekleri ve katkıları için teşekkür ediyorum. Federasyonumuzu daha da ileri taşımak için hep birlikte hareket etmeye devam edeceğiz.” dedi.