90. Yıl Spor Salonunda bulunan Dart Salonunda gerçekleştirilen müsabakalarda 3 kulüpten 38 sporcu minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde ter döktü. Kategorilerinde dereceye giren sporculara madalyalarını Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Musa Aslan takdim etti. 1 gün süren yarışmalar sonrasında minik kızlarda ilk iki sırayı Cemre Zengin ve Beyza Göktaş aldı. Minik erkeklerde ise şampiyonluğu Seyit Yasir Küskü kazanırken, ikinciliği Ömer İhsan Gökçekuyu, üçüncülük Toprak Yula’nın oldu.
Yıldız kızlarda ilk iki sırada Zehra Kahraman ve Ela Birlik yer alırken, yıldız erkeklerde kürsü yapan sporcular Muhammet Tymor, Arda Nur ve Burak Baran oldu. Genç kızlarda altın madalya İkra Albaş, gümüş madalya Melisa Kalkan ve bronz madalya da Nuriye Canlı’nın olurken, genç erkeklerde kürsünün ilk üç basamağında Tuna Dural, Ahmet Tymor ve Yunus Emre Yağız kendisine yer buldu.
Yalova Genclik Spor Il Mudurlugu Dart Spor (3)Büyük kadınlarda Hanife Zengin altın madalyaya uzanırken, Halime Albaş gümüş ve Nazile Dural bronz madalyayı boyuna taktı. 
Büyük erkeklerde şampiyonluk ipini Nurettin Nur göğüsledi. İkinci sırada Yağız Nur ve üçüncü sırada Serhat Ürekli kendisine yer buldu.
Yalova GSM ayrıca,” Şehit Eren Bülbül 1-2 Ayak Dart Turnuvası İl Birinciliği 90. Yıl Spor Salonu Dart Salonunda düzenlenen maç ile sonlandı. Kazanan öğrencilerimizi tebrik eder katılımcılara teşekkür ederiz” açıklaması yaptı.

Son Periyot Performansı Bizi Üzdü Son Periyot Performansı Bizi Üzdü

Yalova Genclik Spor Il Mudurlugu Dart Spor (4)Yalova Genclik Spor Il Mudurlugu Dart Spor (2)

Kaynak: Haber Merkezi