GÜNDEM

Kentsel Dönüşümde Temeller Betona Büründü

Bağlarbaşı Mahallesinden de başlatılan 717 adet konut ve 19 adet dükkan kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar kaldığı yerden devam ediyor. Proje Müdürü Metin Yumurtacı, depreme dayanıklı, sağlam, kaliteli ve tüm unsurları ön planda bulundurduklarını belirterek gazetemize özel açıklamalarda bulunmuştu. Kentsel dönüşüm yeri için kurbanlar kesildi ve vatandaşa adaklık etler ikram edildi.

Proje Müdürü Metin Yumurtacı’dan İç rahatlatan açıklama geldi. Artık kayma olmayacağını belirten Yumurtacı, “Kayma riski kalmadı. Heyelan kazıkları tamamlandı” ifadelerine yer verdi. Bundan sonraki sürecin nasıl ilerleyecek, bekleme süresi olacak mı  sorusuna ise Proje Müdürü Yumurtacı, “Temel döküldü inşaatlar hızlıca  devam ediyor. Beklenen bir şey yok artık inşaat temelleri atılmaya başlandı. Teslim edilen alanlardaki İnşaatlar devam edecek ” ifadelerine yer verdi.

Bağlarbaşı temel atma törenine siyasilerde katılım gösterdi. Temel dökümüne Yalova Belediye’sinin Başkan Yardımcıları Murat Tiryaki, Mesut Tutuğ, Ömür Bayar katılım gösterdi.