Kadın Esnaflara Hayırlı İşler Dilediler Kadın Esnaflara Hayırlı İşler Dilediler

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın PKK’nın silah bırakması çağrısı yapma koşuluyla TBMM’de konuşma yapmasına yeşil ışık yakması ülke gündemi devamlı değişen Türkiye’de bir numaralı gündem maddesi oldu. Bu çağrının ardından milliyetçi camiada siyaset yapan Yavuz Ağaralioğlu, Sinan Oğan ve son olarak İYİ Parti Grup Toplantısı’nda idam ipi atan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun büyük tepkisin çekti. İYİ Parti Grup Toplantısı’nın sona ermesinden sonra PKK terörü nedeniyle hayatlarını kaybeden vatandaşların fotoğrafları sıralara asıldı.

Yalova Iyi Parti Il Baskan Cagri Mucadele (1)İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir ise o fotoğrafı resmi sosyal medya hesabından paylaşarak ülkenin geleceği hakkında kaygısı olan herkesi İYİ Parti saflarına çağırdı.

İYİ Parti Yalova İl Başkan Osman Kendir paylaşımında, “İYİ Parti milli ve manevi değerlerimizin buluşma merkezi, ülke yararına tüm siyasi fikirlerin kucaklaşma alanıdır. Sevdası Türkiye, Kaygısı Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Geleceği olan herkesi, birlikte kutlu bir mücadele vermeye, bu kutlu çatının altında buluşmaya davet ediyorum” diyerek çağrıda bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi