2024-2025 sezonuna Alper Çağşırlıoğlu yönetiminde başlayan ancak lig başlamadan deneyimli çalıştırıcıyla yollar ayrılırken, geçen sezon A takımı çalıştıran ve Süper Amatör Kümeye taşıyan şuanda altyapıda görev yapan Uğur Beyaz çalıştırıyor. Kadıköy yönetimi teknik direktör arayışı sürerken oyuncu transferinde ise ince eleyip sık dokuyor. Kasım ayında başlayacak Süper Amatör Küme öncesinde Kırmızı Siyahlılar bir hafta içinde 1. Amatör Küme takımlarından Demirspor, Acarspor ve Doğuşspor ile üç hazırlık maçı yapıp hepsini kazandı.  

Yalova Kadikoyspor Hazirlik Mac (1)Amatör Saha-1’de Demirspor ve Acarspor’la karşılaşan Kadıköyspor bu maçlardan 4-3 ve 4-2’lik skorlarla kazandı.

Soğucak Farkını İlk Haftadan Gösterdi(6-0) Soğucak Farkını İlk Haftadan Gösterdi(6-0)

Demirspor’a karşı Kırmızı Siyahlıları galibiyete taşıyan golleri Oğulcan ve Hakan Tice(3) kaydetti. Yine aynı sahada Kadıköyspor bu kez Acarspor’la kozlarını paylaştı. İki kez geriye düşmesine karşın bu mücadeleden Sezer, Hakan Tice, Oğulcan ve Mete Oktekin’in golleriyle Kırmızı Siyahlılar 4-2 galip ayrıldı.

Önceki gün ise Doğuşspor’la karşılaşan Kadıköyspor bu maçı da Metecan Oktekin, Baha Wolf, Onur ve Oğulcan’ın golleriyle 5-1 kazanmayı başardı.

Kaynak: Haber Merkezi