İşverenlerin ilan açmadan ihtiyaç duydukları niteliklere sahip işçileri daha kolay bulmalarını sağlayacak İŞKUR Aday Havuz Sistemi, ülke genelinde uygulamaya konulmuştu. Bu yeni sistemin işverenlere anlatılabilmesi için İŞKUR Yalova İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda bir araya gelindi.

“Amacımız; Aday Havuz Sistemi'nin kullanımını yaygınlaştırmak”

Yalova Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Erhan Dede gerçekleştirmeye başladıkları toplantıların ilki için, “İlk etapta 12 Grup olacak şekilde ve 180 işyerini kapsayacak bilgilendirme sunumları işve meslek danışmanlarımızca İŞKUR e-dönüşüm uygulama kullanımını da içerecek şekilde interaktif olarak gerçekleştirilecek. Bu toplantılarda amacımız; Aday Havuz Sistemi'nin kullanımını yaygınlaştırmak. Yeni hizmetimiz istihdam alanında işverenlere sunduğumuz yeni modellerden birisi. Aday Havuz Sistemi ile işverenlerimizin eleman ihtiyaçlarını en kısa zamanda gidermelerini sağlayacağız” dedi.

Meme Kanserine “Pembe Farkındalık” Meme Kanserine “Pembe Farkındalık”

Yalova Iskur Mudur Toplanti Aday Havuz Sistem Isci Isveren (2)“İşverenler ilan vermeksizin aradıkları iş gücüne kolayca ulaşabilecek”

İşverenlerin İŞKUR'a kayıtlı iş arayanlara ulaşabileceğini, onlara sistem üzerinden mesaj gönderebileceğini ve davet edebileceğini söyleyen Müdür Dede, “Dilerlerse ilan açmadan, başvuru beklemeden aradığı iş gücüne ulaşacak. Yeni devreye aldığımız platform ile; işverenler Kurumumuza ilan vermeksizin, aradıkları iş gücüne kolayca erişebilecekler.  İşyeri ziyaretlerimiz ve İnsan Kaynakları Platformumuz aracılı ile tüm işverenlerimize bu hizmetin ulaşmasını hedefliyoruz. İlk etapta Kurum bünyesinde başlattığımız bilgilendirme toplantılarımız katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm işverenlerimize, insan kaynakları uzmanları ve işyeri temsilcilerimize teşekkür ediyor, Aday Havuz Sisteminin tüm taraflar için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi