SPOR

İrem Nur ve Nisa Milli Takım Seçmelerine Katılacak

Türkiye Taekwondo Federasyonu, 20-23 Kasım 2024 tarihleri arasında Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da organize edilecek Avrupa Ümitler Taekwondo Şampiyonası için Milli takım seçme müsabakaları düzenleyecek.

Bu müsabakalara 13-14 Ekim 2024 tarihleri arasında Konya’da bulunan Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Yalova’yı Milli takım kadrosuna girebilmek için 49 kiloda İrem Nur Geçim ve +73 kiloda Nisa Erdoğan temsil edecek. Konya’da katılacakları müsabakalar öncesinde iki sporcu antrenörleriyle birlikte Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç ve Spor Hizmetleri Müdürü Murat Altuntaş’ı ziyaret etti.

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonundaki müsabakalarda 49 kilodaki sporcumuz İrem Nur Geçim’in yanı sıra Selin Ekşi, Elif Ilgın Öztabak, Rabia Güney, İrem Ecrin Işık, Gonca Yıldız, İkra Nur Taşoluk ve Melisa Yıldız tatamiye çıkacak. Bu kategoride Türkiye Şampiyonu olan Elif Sude Akgül kotalı sporcu olacak.

+73 kiloda ter dökecek Yalovalı sporcu Nisa Erdoğan’ın rakipleri arasında Fadime Gül Çetin, Nisa Nur Birni, Maide Mercimek, Hatice Sıla Bal, Beyza Nur Sucu, Beyzanur Çoban yer alırken, Türkiye Şampiyonu Zehra Begüm Kavukcuoğlu’nun yanı sıra Elif Naz Köseoğlu ile Ceren Azra Karak kotalı sporcular olacak.