Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü’nde attığı gollerle adından sıkça söz ettiren hücum oyuncusu yeni sezonda TFF 3. Lig 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan İnegöl Kafkas Spor Kulübü ile anlaşma sağladı. 24 yaşındaki Yalovalı oyuncu, yeni takımıyla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yalova Store İçin İmzalar Atıldı Yalova Store İçin İmzalar Atıldı

Yalovaspor ile profesyonelliğe adım atan ve başarılı performansıyla dikkat çeken Yusuf Kaplan, İki yıl önce Bölgesel Amatör Ligi’nde Altınova Belediyespor ve Yalovaspor’un Bölgesel Amatör Ligdeki rakibine imzayı attı.

İnegöl Kafkas Spor Kulübü, Yalovalı futbolcu Yusuf Kaplan’ın transferini,” Kırıkkalegücüspor’dan 2000 doğumlu kanat mevkiinde oynayan Yusuf Kaplan ile sözleşme imzaladık. Yusuf Kaplan’a ‘kartal’ armalı formamız altında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Yalova Yusuf Kaplan Inegol Kafkas Transfer (3)

Yusuf Kaplan kimdir?

Futbola Yalova Yıldızlarspor altyapısında başlayan 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Yusuf Kaplan, Atakentspor ve Çiftlikköy Belediyespor formalarını giydikten sonra Yalovaspor’a transfer oldu. Yeşil-kırmızılılarla 2020 yılında 3. Lig’de profesyonelliğe geçiş yapan Yusuf, sergilediği performans ile 2021’de Bayrampaşaspor AŞ ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon 3. Lig takımlarından Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü’nde görev yapan Yusuf, 2024-2025 sezonu için TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından İnegöl Kafkas Spor Kulübü’ne transfer oldu.

TFF 3. Liginde 80 maçta forma giyen Yusuf Kaplan 14 gol katkısı verdi. Genç futbolcu ayrıca Türkiye Kupası’nda 3 mücadelede oynadı.

Yalova Yusuf Kaplan Inegol Kafkas Transfer (1)

Kaynak: Haber Merkezi