İnce; Darbe ve Referandum Türkiye’ye Büyük Zarar Verdi! İnce; Darbe ve Referandum Türkiye’ye Büyük Zarar Verdi!

Memleket Partisi’nin Genel Başkanı olan Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, Türkiye siyasetinin en etkili figürlerinden biri olmaya devam ediyor. Uzun yıllar Milletvekilliğini ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) Grup Başkanvekilliğini yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi’nden 2021 yılında istifa ettikten sonra Memleket Partisini kuran İnce, geçtiğimiz yerel seçimler öncesi CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ittifak görüşmeleri gerçekleştirmesine rağmen partisini seçimlere tek başına sokmuştu. 31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nden istediği sonuçları elde edemeyen İnce, bir süre sessiz kaldıktan sonra resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlar yapmaya başladı. Son olarak eskiden mensubu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ne ilişkin olarak paylaşımda bulunan İnce, eleştiri oklarını yöneltti. 
Yalova Memleket Parti Chp Muharrem Ince Dugun Fotograf Vefasizlik Elestiri (1)CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın 2019 yılında gerçekleştirilen düğün töreninden bir fotoğraf paylaşan İnce, ana muhalefet partisindeki değişimi ve yol ayrımlarını hatırlatarak vefasızlık yapıldığına dem vurdu. 
“O fotoğraftan ilk ben çıktım”
İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun nikah kıydığı ve muhalefetin en önemli isimlerinin bir arada bulunduğu fotoğrafı paylaşan İnce, “Önce ben çıktım fotoğraftan. O sırada İstanbul İl Başkanı olan Canan Hanım ve Genel Başkan olan Kemal Bey çıktı sonra… sıradaki kim? İsmet İnönü ve Bülent Ecevit vefat ettiklerinde CHP üyesi değillerdi. Vefasızlık yapanlar sıranın kendilerine geleceğini bilmelidir. Eski koltuklara yeni yüzler değil, siyasete yeni yollar lazım. Üçüncü yol onun için var. Yürüyelim…” ifadelerine yer verdi. 

Yalova Memleket Parti Chp Muharrem Ince Dugun Fotograf Vefasizlik Elestiri (2)

Kaynak: Haber Merkezi