Almanya’da düzenlenen 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda’ya karşı 2-1 mağlup olup turnuvadan elenmemizin ardından futboldaki mevcut tartışmalar tekrar gündeme gelmeye başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye karşı olan tepkiler devam ederken önümüzdeki TFF seçimlerinden nasıl bir tablo ortaya çıkacağı tüm futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Mevcut Başkan Büyükekşi’nin tekrar aday olup olmayacağı henüz tam netlik kazanmamışken, siyasetin futbolla olan ilişkisi tartışma konusu olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Memleket Partisi Genel Başkanı ve Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Mevcut Başkan Büyükekşi’yi bombardımana tutan İnce, futbol ile siyaset arasında ilişkiye dair önemli şeyler söyledi.

“İşaret edilen aday seçildiği sürece TFF’de skandallar bitmez”

Eylül Ayında Yalova'da Ziyaret Edilebilecek 5 Doğal Güzellik Eylül Ayında Yalova'da Ziyaret Edilebilecek 5 Doğal Güzellik

İnce, “Büyükekşi, TFF Başkanı olmadan önce uyarmıştık, dinleyen olmadı. Skandallarla dolu Büyükekşi dönemi bitiyor. Onca yalakalığına rağmen aday gösterilmeyeceğini anlayan Büyükekşi, bu defa ekibinden başka bir ismi dayatmaya çalışıyor. Ekonomik nedenlerle siyasetle iyi geçinmeye çalışan kulüpler, doğru adayı değil işaret edileni seçtiği sürece TFF’de skandallar bitmez, Türk futbolu başarılı olamaz. FETÖ taktikleri ile siyaseti manipüle ederek demokratik süreçleri kirleten eller futboldan uzak durun!” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi