9 Eylül Pazartesi günü itibariyle 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı start aldı. Milyonlarca öğrenci ilk ders ilinin çalmasının ardından sıralarına oturdu. Okullara giden öğrencilerin güvenliğinin sağlanması için Türkiye genelinde hummalı bir çalışma başlatıldı bu kapsamda Yalova İl Emniyet ve Yalova İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, “Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçları Denetim Uygulaması" kapsamında okul çevrelerinde denetim gerçekleştirdi. 9 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilen denetimlere 101 ekip ve 285 personel katılım sağlarken, bin 361 kişi sorgulandı.

Yalova Valilik Il Emniyet Jandarma Okul Acilis Denetimler (1)Denetimler hakkında detayları paylaşan Valilik, 150 okul çevresi, 39 metruk bina, 82 park/bahçe, 178 umuma açık iş yeri kontrol edildiğini belirtirken Servis araçları denetiminde ise 248 araç ve sürücüsü yönelik denetleme faaliyetleri gerçekleştirdiklerini ekledi.

Valilik, öğrencilerin huzur ve güvenliği için kolluk kuvvetlerinin daima teyakkuzda olacağını açıklayarak yüreklere su serpti.

“Narkoçelik-39” Operasyonları: 293 Şüpheli Yakalandı “Narkoçelik-39” Operasyonları: 293 Şüpheli Yakalandı

Yalova Valilik Il Emniyet Jandarma Okul Acilis Denetimler (3)Yalova Valilik Il Emniyet Jandarma Okul Acilis Denetimler (4)Yalova Valilik Il Emniyet Jandarma Okul Acilis Denetimler (5)

Kaynak: Haber Merkezi