Yalova İl Emniyet Müdürlüğü çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda İl Emniyet’e bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından 24-26 Haziran tarihleri arasında Adnan Menderes, Rüstempaşa, Bahçelievler ve Bayraktepe Mahallelerinde bulunan semt pazarları ve iş yerleri ziyaret edilerek, esnaflar ile vatandaşlara hırsızlık, dolandırıcılık, iletişim yoluyla dolandırıcılık konularında bilgilendirmeler yapıldı. 
Ayrıca, cadde ve sokaklar üzerinde park halinde bulunan motosiklet ve bisiklet gidonlarına motosiklet ve bisiklet hırsızlıklarına karşı alınması gereken tedbirler konulu broşür asımı gerçekleştirilerek, ATM’ler ile otobüs duraklarına dolandırıcılık konulu afiş asım işlemi yapıldı.

Kaçak Ürün Satacaklardı, Yalova Emniyeti Yakaladı! Kaçak Ürün Satacaklardı, Yalova Emniyeti Yakaladı!

Yalova Il Emniyet Rustempasa Bayraktepe Adnan Menderes Bahcelievler Mahalle Vatandas Esnaf Dolandiricilik Hirsizlik Uyari (4)Yalova Il Emniyet Rustempasa Bayraktepe Adnan Menderes Bahcelievler Mahalle Vatandas Esnaf Dolandiricilik Hirsizlik Uyari (1)Yalova Il Emniyet Rustempasa Bayraktepe Adnan Menderes Bahcelievler Mahalle Vatandas Esnaf Dolandiricilik Hirsizlik Uyari (2)

Kaynak: Haber Bülten