Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen Yalova Belediyesi, Yalova İl Özel İdaresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün destekleriyle gerçekleştirilen ve ilimizde geleneksel hale gelen Kent Kupası Spor Oyunları 2024’te heyecan sürüyor.

Futbol turnuvasıyla başlayan organizasyon satranç, masa tenisiyle devam ederken son olarak dart ve bocce müsabakalarıyla devam etti.

Üçüncü Hafta Geride Kaldı Gözler Dördüncü Haftaya Çevrildi Üçüncü Hafta Geride Kaldı Gözler Dördüncü Haftaya Çevrildi

Yalova Kent Kupasi Genclik Meclis Dart Bocce (1)90. Yıl Spor Salonunda yapılan dart müsabakalarında sporcular büyük erkekler, büyük kadınlar ve karışık gençlerde ter döktü. Büyük erkeklerde ilk dört sırayı Nurettin Nur, Hüseyin Güder, Cemil Özyanıkoğlu ve Kım Aarup aldı. Büyük kadınlarda şampiyonluk ipini Elif Ulusoy göğüsledi. Karışık gençlerde birinciliği Ahmet Tymor kazanırken, ikincilik Tuna Dural’ın oldu. Üçüncü ve dördüncü sıraları ise Abdullah Tymor ve Yunus Emre Yağız aldı.

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Bocce sahasında yapılan müsabakaların ardından erkekler kategorisinde şampiyonluğu Görkem Duran elde ederken, ikinciliği Esat Kuruçaylı, üçüncülüğü Gökdeniz Yıldız ve dördüncülüğü Nejat Güner kazandı. Kadınlarda ise birinciliği Demet Şahin kazandı. Bu kategoride Zehra Topçular Fidan ikinci, Sevtap Soysal üçüncü ve Meltem Aksay’da dördüncü olarak organizasyonu tamamladı. Kent Kupası Spor Oyunları 2024 wushu ile geleneksel okçuluk müsabakalarıyla heyecan tüm hızıyla devam edecek.

Yalova Kent Kupasi Genclik Meclis Dart Bocce (6)Yalova Kent Kupasi Genclik Meclis Dart Bocce (7)Yalova Kent Kupasi Genclik Meclis Dart Bocce (3)Yalova Kent Kupasi Genclik Meclis Dart Bocce (4)Yalova Kent Kupasi Genclik Meclis Dart Bocce (2)

Kaynak: Haber Merkezi