Tüm İslam Alemi Kurban Bayramı’nı 16-19 Haziran tarihleri arasında kutladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kamu personelleri için bayram tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıklamasının ardından ülkemize yaşayan milyonlarca kişi uzun bir tatil aralığını dinlenerek geçirdi. Ne var ki bunların arasında hastanelerde görev yapan ve nöbet tutan sağlık emekçileri yoktu.

Yalova Eğitim Araştırma Hastanesi’nde görev yapan sağlık personelleri, Kurban Bayramı’nın 1. Günü yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza hizmet etmek amacıyla görevlerinin başındaydı. Yalova Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Ergenç ve beraberindeki Hastane Yönetimi’nden isimler, bayramda görev yapan sağlık çalışanlarının, hastalar ve yakınlarının bayramını kutladı.

Yalova Egitim Arastirma Hastane Kurban Bayram Personel Hasta Yakin Kutlama (4)

Bayram Heyecanı

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunmak için özverili bir şekilde çalışan arkadaşlarımızın ve hastanede yatarak tedavi gören hastalarımızın Kurban Bayramını kutladık. Yoğun Bakımlarda yatan hastalarımızın sağlık durumları ile ilgili bilgi aldık. Sonrasında bekleyen yakınlarına bilgi verdik. Ayrıca bayram tatili süresince vatandaşlarımıza hizmet veren acil servisimizi ziyaret ettik. Bayram yoğunluğunu değerlendirdik. Hasta ve yakınlarını dinledik. Acil müşahedede bekleyen hastalarımızın sağlık durumları ile ilgili bilgi aldık. Bu vesile ile tekrardan Tüm ekip arkadaşlarımızın ve hastalarımızın Kurban Bayramını tebrik eder, sağlık, huzur ve barış içerisinde nice huzurlu Bayramlara erişmeyi dileriz” ifadelerine yer verildi.

Nilüfer Belediyesi’nden Kardeş Kent Dayanışması Nilüfer Belediyesi’nden Kardeş Kent Dayanışması

Yalova Egitim Arastirma Hastane Kurban Bayram Personel Hasta Yakin Kutlama (8)

Yalova Egitim Arastirma Hastane Kurban Bayram Personel Hasta Yakin Kutlama (6)

Yalova Egitim Arastirma Hastane Kurban Bayram Personel Hasta Yakin Kutlama (7)

Yalova Egitim Arastirma Hastane Kurban Bayram Personel Hasta Yakin Kutlama (2)

Yalova Egitim Arastirma Hastane Kurban Bayram Personel Hasta Yakin Kutlama (3)

Kaynak: Haber Merkezi