Bakım Haberleri

Bakım haberleri ve güncel Bakım gelişmeleri, Bakım ile ilgili tüm video, Bakım fotoğrafları ve Bakım haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


ÇINARCIK

Teşvikiye Belediyesi, altyapı onarım ve bakım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Son olarak Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşanan su patlağı, belediye ekiplerinin titiz...

MERKEZ

Yalova İl Özel İdaresi, kentin çeşitli bölgelerinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi, okulların açılmasına sayılı günler kala ilçemizde bulunan devlet okullarının bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

ALTINOVA

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı öncesi ilçe genelinde okulların bakım onarım çalışmalarını tamamladı. Fazlaca, okulların...

ÇİFTLİKKÖY

Çiftlikköy’de sokak hayvanlarının bakım ve tedavi işlemleri özenle yapılıyor. Çiftlikköy Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi, son dört aylık...

ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi, Koru beldesinde bulunan su deposundaki önemli bir bakım çalışmasını tamamladı.

GÜNDEM

Yalova’nın simgesi Yürüyen Köşk’ün yıkılan iskelesi ve çürüyen korkulukları ile ilgili ön çalışmalar başladı.

MERKEZ

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, muhtelif cadde ve sokaklarda bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

MERKEZ

Yalova Belediyesi, kent estetiğini ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla şehir genelinde kapsamlı bir bakım-onarım ve yenileme çalışması başlattı.

MERKEZ

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehrin muhtelif cadde ve sokaklarında bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

MERKEZ

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde yol ve kaldırım bakım, onarım çalışmalarına devam ediyor.

MERKEZ

Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından şehir merkezi genelinde bulunan sinyalizasyon sistemlerinin bakım ve onarımları aralıksız olarak yapılıyor.