13-14 ve 15 Ağustos 2024 tarihleri arasında oynanan müsabakalarda Furkan Elmas’ın formasını giydiği Mihalıççık Belediyesi Spor Kulübü, Milli hentbolcumuz Gökay Bilim’in yeni takımı Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü, Konya Büyükşehir Belediyespor ve Spor Toto Spor Kulübü ter döktü. Eskişehir Porsuk Spor Salonunda oynanan müsabakalar Es TV üzerinden de canlı yayınlandı.

Yalova Hentbolcu Turnuva Mac (2)-1“Yalovalılar ilk maçta karşılaştı”

3. Ulusal Yunus emre Hoşgörü Hentbol Turnuvasının açılış maçı ise iki Yalovalı oyuncuyu karşı karşıya getirdi. Nefes kesen mücadeleyi Gökay Bilim’in takımı Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü 35-25’lik skorla kazandı.

Kıran kırana geçen müsabakaların ardından Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü oynadığı üç maçı da kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Yalovalı Milli sporcu Gökay Bilim 3. Ulusal Yunus Emre Hoşgörü Hentbol Turnuvası’nı 22 golle tamamladı. Bir diğer sporcumuz Furkan Elmas’ın takımı Mihalıççık Belediyesi Spor Kulübü ise turnuva boyunca 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Furkan ise 14 golünün yanı sıra performansıyla yeni sezon öncesi umut aşıladı.

UEFA C Lisans Güncelleme Antrenör Eğitim Programı Başladı UEFA C Lisans Güncelleme Antrenör Eğitim Programı Başladı

Yalova Hentbolcu Turnuva Mac (2)Yalova Hentbolcu Turnuva Mac (1)-1

Kaynak: Haber Merkezi