Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği “Hafta Sonu Tenis Turnuvası” büyük ilgi gördü.

Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü kortlarının ev sahipliği yaptığı organizasyonda 36 sporcu dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Nefes kesen anlara sahne olan turnuvada sporcular 10-12 Yaş Grubu, 13-15 Yaş Grubu tek bayanlar ve tek erkekler kategorilerinde ter döktü. 

Yalova Genclik Spor Il Mudurluk Haftasonu Tenis Turnuva (1)-1

Korttaki mücadelelerin ardından 10-12 yaş tek bayanlarda birinciliği Ada Cesur elde ederken Derin Eğin’de ikinci oldu.

10-12 yaş tek erkeklerde şampiyonluk ipini Salih Sarıcı göğüsledi. Fatih Direk ise ikinci oldu. 13-15 tek bayanlar kategorisinde birinciliği Elif Sarıcı kazanırken, Elif Öztürk onu takip ederek ikincilik madalyasını boynuna taktı. 13-15 yaş tek erkeklerde ise mutlu sona Kuzey Şekercioğlu uzanırken, ikinciliği Kuruş Mobedevia kazandı.

Minik Kramponlar İsmet Kayer’i Yad Edecek Minik Kramponlar İsmet Kayer’i Yad Edecek

Dereceye giren sporculara kupalarını Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü Başkanı Meltem Engin ve yönetim kurulu üyeleri Arif Efe, Sevcan Sevinçler, İlker Küpeli, Bülent Güler’in yanı sıra Yalova Belediyesi Gelirler Müdürü Murat Arslanhan takdim etti.

Yalova Gençlik Spor İl Müdürlüğü tenis antrenörü Mustafa Terzi,” Yalova'da bulunan kulüplerimize sporcularının ve diğer tenis sporcularının deneyim maç tecrübesi kazanması amacıyla böyle bir turnuva düzenlendik. Spor İl Müdürlüğü olarak tüm spor dallarının gelişmesine katkıda sağlamak amacıyla yapılan bu tür etkinlikler artarak devam edecektir. Sporcularımızın ulusal ve uluslararası platformda da başarı sağlaması en büyük dileğimizdir” şeklinde konuştu.

Yalova Genclik Spor Il Mudurluk Haftasonu Tenis Turnuva (5)Yalova Genclik Spor Il Mudurluk Haftasonu Tenis Turnuva (6)Yalova Genclik Spor Il Mudurluk Haftasonu Tenis Turnuva (2)Yalova Genclik Spor Il Mudurluk Haftasonu Tenis Turnuva (3)Yalova Genclik Spor Il Mudurluk Haftasonu Tenis Turnuva (4)Yalova Genclik Spor Il Mudurluk Haftasonu Tenis Turnuva (1)

Kaynak: Haber Merkezi