Çiftlikköy’ün Sultanları Uludağ’a Konuk Oluyor Çiftlikköy’ün Sultanları Uludağ’a Konuk Oluyor

Tüm Türkiye’de uygulanacak bu özel etkinlikte geleceğin yıldızları hem sporla iç içe oldular hem de geleneksel tadımız olan gazozla buluştu.
Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın "Gazozuna Maç" projesi kapsamında Yalovalı gençleri basketbolla buluşturdu. Gazipaşa Caddesi üzerinde bulunan Deprem Anıtı’nda bulunan basketbol sahasının yanı sıra Termal’de bulunan Yenimahalle Gümüşdere Orta Okulu’nda gençler gazozuna maç yaptılar. İlimizde büyük ilgi görmeye başlayan basketbolla birlikte Yalovalı gençler, sporun eğlence ile birleştiği harika bir gün geçirmiş oldu.
Yalova GSM’den yapılan açıklamada,” Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğüz tarafından başlatılan ve tüm ülkede yapmayı planladığı “Gazozuna Maç” projesi İlimizde başladı. Deprem Anıtı basketbol alanında gerçekleştirilen ve çocuklar tarafından ilgiyle karşılanan “Gazozuna Maç” projesi basketbol turnuvasında renkli ve eğlenceli anlar yaşanırken, maç sonunda çocuklara gazoz ikram edildi. Gençlerimiz hem basketbol oynamanın hem de gazozun tadını çıkardı” ifadeleri yer aldı.

Yalova Genclik Mudurlugu Gazoz Mac Futbol Basketbol (5)Yalova Genclik Mudurlugu Gazoz Mac Futbol Basketbol (6)Yalova Genclik Mudurlugu Gazoz Mac Futbol Basketbol (3)Yalova Genclik Mudurlugu Gazoz Mac Futbol Basketbol (1)Yalova Genclik Mudurlugu Gazoz Mac Futbol Basketbol (2)

Kaynak: Haber Merkezi