2022-2023 sezonunda Bahçelievler Belediyesporla şampiyonluk yaşayan, 2023-2024 sezonunda ise Zeytinburnu Irmakspor ile şampiyonluğun kıyısından dönen her gittiği takımda Yalova’nın plaka kodu olan “77” numaralı formayı sırtına geçiren başarılı sağ kanat normal sezonda 75, Play-Off grubunda ise 30 olmak üzere toplam 105 gole imza atarak gol krallığında üçüncü sırayı almıştı.

Erkekler Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Mihalıççık Belediyesi Spor Kulübü’ne transfer olan Furkan Elmas taraftarının karşısına çıktı.

Yalova Furkan Elmas Mihaccilik Belediyespor Futbol (2)44. Mihalıççıklılar Günü ve Kiraz Festivali kapsamında 2024-2025 sezonunda mücadele edecek olan Mihalıççık Belediyesi Spor Kulübü Hentbol takımı tanıtılırken Yalovalı sporcu Furkan Elmas’ta sahne aldı. Marmara Üniversitesi’nde eğitim hayatına devam eden 2003 doğumlu oyuncu hentbola Zirve Gençlik ve Spor Kulübü’yle başlamış 1 ve 2. Ligde forma giymişti.

Şampiyonluk İl Sağlık Müdürlüğü’nün Şampiyonluk İl Sağlık Müdürlüğü’nün

Süper Lig hayalini bu sezon gerçekleştireceğini belirten Furkan Elmas,” Bu spora başladığım andan itibaren Süper Ligin hayalini kuruyordum. Bunu bu sene Mihalıççık Belediyesi Spor Kulübü’yle gerçekleştireceğim için çok mutluyum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi