SPOR

Finallere Kalan Takımlar Açıklandı

İlimizi U17 Ligini namağlup tamamlayan Acarspor’un temsil ettiği U17 Türkiye Şampiyonası’nda son 4’e kalan takımlar belli oldu. 23 takım Düzce, Uşak, Sinop ve Diyarbakır grup merkezlerinde 27-30 Haziran 2024 tarihleri arasında ter döktü. Sarı Lacivertli ekibimizin mücadele ettiği Düzce’de Bursa derbisi yaşanırken finalde rakibi Fethiye İdmanyurdu’nu 2-1 mağlup eden Kestel Belediyespor son 4’e kalmayı başardı.

Uşak grubunda ise finalde Yeşilayspor ile Selçuklu Belediyespor kozlarını paylaştı. Konya ekibi rakibini 3-0’lık net skorla yenerek final grubuna adını yazdırdı. 5 takımlı oynanan Sinop grubunda finalde Atakum Belediyespor ile İstanbul Eroğluspor karşı karşıya geldi. Maçın normal ve uzatma süreleri 0-0 eşitlikle tamamlandı. Seri penaltı atışları ise nefes kesti. rakibini 15-14 yenen İstanbul ekibi Sinop grubunu şampiyon tamamladı.
Diyarbakır grubu ise nefes kesti. Grubun finalinde ise Karaköprü Belediyespor ile Anadolu Bingölspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Bingöl temsilcisi son 4’e kalmayı başardı.
Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) U17 Türkiye Şampiyonası’nın final karşılaşmalarının nerede ve ne zaman oynayacağını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.