Millilerimiz, 1.Grup’ta İtalya, Letonya ve Ukrayna ile mücadele edecek. Milliler, grup karşılaşmalarını İtalya’nın Lecce şehrindeki San Giuseppe da Copertino Salonu’nda oynayacak. Karşılaşmalar, İtalya Voleybol Federasyonu’nun Youtube kanalından canlı yayınlanacak.
Grup etabı sonunda ilk iki sırada yer alan takımlar adlarını yarı finale yazdıracak. Yarı final, üçüncülük ve final müsabakaları da İtalya’nın Lecce şehrindeki San Giuseppe da Copertino Salonu’nda oynanacak.
Yalova Voleybol Avrupa Sampiyona Milli Takim Eylul Durgun (3)U22 Kadın Milli Takımının teknik ekibinde genel menajeri olarak Ecem Türker, altyapı koordinatörü ve başantrenör olarak Luca Pieragnoli, yardımcı antrenör olarak bir dönem Semt77 Yalovaspor’da görev yapan Özer Özger ve Gökhan Öner, İstatistik antrenörü Emre Yanık, Kondisyoner Onur Çoban, Fizyoterapist Sıddıka Kutsal Han, Masör Sibel Kahyalıoğlu görev yapacak. 
Eczacıbaşı Dynavit forması giyen Eylül Durgun’la birlikte Milli takım kadrosunu Dilay Özdemir, Selen Naz Kıran, Selin Adalı, Bengisu Aygün, Berka Buse Özden, Seher Aksoy, Karmen Aksoy, Aleksia Karutasu, Nilsu Şen, Ege Melisa Bükmen, Liza Safronova, İpar Kurt ve Bianka İlayda Mumcular bulunuyor. 

Beşiktaş Rüzgarı Yalova'da Esti: Taraftarlar Kahvaltıda Buluştu! Beşiktaş Rüzgarı Yalova'da Esti: Taraftarlar Kahvaltıda Buluştu!

Yalova Voleybol Avrupa Sampiyona Milli Takim Eylul Durgun (5)

Kaynak: Haber Merkezi