Şampiyondan Başhekime Ziyaret Şampiyondan Başhekime Ziyaret

Tarihinde ikinci kez Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi(BSL)’nde mücadele etmeye hazırlanan Yalovaspor Basketbol’da geçtiğimiz günlerde sponsorluk konusunda ilginç gelişmeler yaşandı. Birçok takım gibi maddi anlamda büyük sıkıntı yaşayan Yeşil Kırmızılı ekibimiz, ikinci kez büyük bir anlaşmanın eşiğinden döndü.

Galatasaray'ın eski yöneticisi ve NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un, Yalova ziyareti sırasında Avrupa’nın en önemli ligi olan BSL’de yer alacak Yeşil Kırmızılı takımımıza sponsorluk düşüncesi ortaya çıkarken ancak hedefinde olan Sarı Kırmızılı ekibe başkanlığı bu birlikteliğin önüne geçti.

Kulübe yakın kaynaktan edindiğimiz bilgiye göre, “Erden Timur’un sponsor olmakla ilgili bir niyeti vardı. Ama Galatasaray başkanlığını düşündüğü için Galatasaray'ın karşısındaki bir takıma benim sponsor olmam doğru olmaz” aktarıldı.

Semt77 Yalovaspor Sampiyon Zafer Kutlama Taraftar Super Lig

“Taraftarların dışında yeterli destek göremedik”

Yalovaspor Basketbol takımının Genel Menajeri Murat Dönmez geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile yaşadıkları sıkıntılara dem vurmuştu.

Taraftarların dışında yeterli destek göremediklerinin vurgusunu yapan Dönmez, “Heyecanla beklediğimiz, büyük ümitler beslediğimiz Süper Lig'e hazırlık sürecinde hayal kırıklığı yaşadığımızı belirtmek zorundayım. Maalesef geçtiğimiz sezon başında yaptığımız bazı sponsorluk anlaşmaları gerçekleşmedi ve bu sezon için şampiyonluk sonrası verilen sözlerin çoğu yerine getirilmedi. Yeni sezon hazırlıklarında geç kalmamızın tek nedeni budur. Açıkçası bu süreçte taraftarlarımız haricinde destek görememek bizi üzdü” açıklamasını yapmıştı.

Editör: Arda Yavuz