Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı engelli kuruluşları olan Yalova Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve özel bakım merkezlerinde kalan engelliler, 10-16 Mayıs Engelliler Günü kapsamında farkındalık ve eğlence etkinliği düzenledi. Etkinliğe, Yalova'nın yerel sanatçılarından Eşref ve diğer sanatçılar da katılarak engelli bireylerle bir araya geldi. Palyaçoların, müziğin ve ikramların eşliğinde engelli vatandaşlar güzel bir gün geçirdi. Etkinliğe katkı sağlayan yerel sanatçıların yanı sıra, sivil toplum kuruluşu temsilcileri de destek verdi. Tüm destek veren sanatçılara ve sivil toplum kuruluşlarına Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü adına teşekkür edildi. Etkinlik, Yalova Bakım Merkezi bahçesinde düzenlendi.

Aronya ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Festivali için Son Toplantı Yapıldı Aronya ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Festivali için Son Toplantı Yapıldı

Yalova Aile Sosyal Hizmetler Il Mudurluk Engelli Hafta Kutlama (5)Yalova Aile Sosyal Hizmetler Il Mudurluk Engelli Hafta Kutlama (4)Yalova Aile Sosyal Hizmetler Il Mudurluk Engelli Hafta Kutlama (3)Yalova Aile Sosyal Hizmetler Il Mudurluk Engelli Hafta Kutlama (2)

Editör: Arda Yavuz