İlk olarak 2014 yılında kutlanmaya başlanan Dünya Etik Günü’ne özel olarak ülkemizde birçok etkinlik gerçekleştirilecek. Bu etkinliklere Aktiffelsefe Kültür Derneği’nin Yalova Temsilciliği de katılıyor. Temsilcilik, 16 Ekim Çarşamba günü kutlanacak Dünya Etik Günü’ne özel olarak "Karar Anları: Hayatımızı Şekillendiren Seçimler" adlı konferans düzenleyecek. Aktiffelsefe Kültür Derneği’nin Yalova Temsilciliği binasında gerçekleştirilecek konferans saat 19:30’da başlayacak.

Temsilcilikten konuya ilişkin gerçekleştirilen açıklamada, “Hayatımızda her gün verdiğimiz kararların etkilerini birlikte keşfedeceğiz. Karar anları, bazen farkında olmadığımız derin seçimler, hayatımıza yön veren dönüm noktalarıdır. Peki, siz bu anların farkında mısınız? Hep birlikte, hayatımızı daha iyi anlamaya ve anlamlandırmaya yönelik keyifli bir aktarım ortamında buluşacağız. Günlük hayatta aldığımız kararlara, bir kum saati misali üst üste yığılan seçimlerimize ve içsel yolculuğumuzda bize rehberlik edecek yeni bakış açılarına dair yollar sunacağız” ifadelerine yer verildi.

Konferansa katılmak isteyenler, Konferans: KARAR ANLARI Hayatımızı Değiştiren Seçimler 16 Ekim Çarşamba, 19.30 (office.com) bağlantısı üzerinden kayıt yaptırabilir.

YESOB’dan Ziyaret Trafiği YESOB’dan Ziyaret Trafiği

Kaynak: Haber Merkezi