Bir düğün konvoyunda gelin ve damadın seyir halindeki araçtan tabancalar ile havaya ateş açtığı görüntüler, 31 Ağustos Cumartesi günü bazı televizyon kanalları ile sosyal medyada yer aldıktan sonra Yalova İl Jandarma Komutanlığı harekete geçti.

Görüntülerin, Yalova İl Jandarma Komutanlığı ile Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından incelenmesi sonucunda; olayın, 24 Ağustos 2024 tarihinde saat 15.00 sıralarında Yalova Merkez ilçe Kadıköy beldesinde bulunan Tarihi Çınarlı yolda meydana geldiği, tabancalar ile havaya ateş açan şüphelilerin damat M.K. ve gelin D.K. olduğu tespit edildi.

Yalova Merkez İlçe Jandarma Komutanlığınca, 01 Eylül Pazar günü şüpheliler hakkında “Genel Güvenliği Tehlikeye Sokmak” ve “6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun” kapsamında gerekli adli ve idari işlem yapıldı.

Akmeşe’den Hayırlı Olsun Ziyareti Akmeşe’den Hayırlı Olsun Ziyareti

Konuya ilişkin Yalova İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Yalova Valiliği koordinesinde, Yalova İl Jandarma Komutanlığınca, vatandaşlarımızın huzur ve güvenini bozacak her türlü suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edilecektir” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Merkezi