Çiftlikköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin çeşitli noktalarında parke yol ve kaldırım çalışmalarını büyük bir gayretle sürdürüyor. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nin en önemli caddelerinden olan yaklaşık 1200 metre uzunluğundaki Mithatpaşa Caddesi’nde kaldırımı yapımı çalışmaları tamamlandı.

Çiftlikköy Belediyesi’nin bu yıl gerçekleştirdiği yol ve kaldırım ihalesi kapsamında 6 aylık periyotta 10 Bin metrekarelik parke yol yapımı tamamlanırken, 15 Bin metrekarelik kaldırım yapımı işi ise devam ediyor. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nin Huzur Sokak ve Mithatpaşa Caddesi’nde kaldırım yapımı çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Esentepe Sokak’ta da yol yapım ve düzenlemelerine devam ediyor. Mahalle mahalle yol ve kaldırım yenilemelerini gerçekleştiren ekipler,   aynı mahalledeki Evren Sokak’ta da zemin hazırlıklarını tamamlayarak kaldırımları yenilemek üzere çalışmalara başladı.

Çiftlikköy’de Yeni Doğan Kayıt Sistemi Devreye Alındı Çiftlikköy’de Yeni Doğan Kayıt Sistemi Devreye Alındı

Yalova Ciftlikkoy Belediye Fen Isleri Personel Mehmet Akif Mahalle Kaldirim Calisma (4)Yalova Ciftlikkoy Belediye Fen Isleri Personel Mehmet Akif Mahalle Kaldirim Calisma (2)Yalova Ciftlikkoy Belediye Fen Isleri Personel Mehmet Akif Mahalle Kaldirim Calisma (1)

Kaynak: Haber Merkezi