İlk Haftanın Lideri Turgutlu! İlk Haftanın Lideri Turgutlu!

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla sona eren yaz kurslarında 13 farklı branşta toplam 780 saatlik eğitim verildi. Ücretsiz olarak eğitimlerin verildiği 2024 Yaz Kursları’na Çiftlikköylülerin büyük ilgi gösterdiğini dile getiren Çiftlikköy Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Alper Perihanoğlu, “Yaz kurslarında temel olarak tatildeki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizin boş zamanlarını birer hobi öğrenerek ya da spor faaliyetleri yaparak dolu dolu geçirebilmelerini sağlamaktı. Yaz döneminde gerçekleştirdiğimiz hobi ve spor kurslarına 700 öğrenci katılarak uzman eğitmenler eşliğinde tatil dönemini değerlendirdi.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Yaz Kurs 700 Ogrenci(3)13 farklı branşta açılan kurslarda toplam 780 saatlik eğitim verilirken, öğrenciler ilgi alanlarına göre seçtikleri kurslarda hem yeni beceriler elde etti, hem de yaz tatillerini verimli bir şekilde değerlendirmiş oldu. Belediyemiz bünyesinde spor kurslarımız voleybol, masa tenisi, jimnastik, karate, dart ve yüzme ve hobi kurslarımız robotik kodlama, akıl zeka oyunları, satranç, resim, gitar ve çini eğitimlerine katılan öğrencilerimiz, yaz dönemini en güzel şekilde geçirdi. Anaokulu yaşlarındaki minikler de çocuk gelişim kursuna katılarak sosyalleşti. Kış döneminde daha fazla branşta vatandaşlarımıza hizmet sunacağız” dedi.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Yaz Kurs 700 Ogrenci(2)Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ise yaz kurslarının başarıyla tamamlanmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Yaz kurslarımızla gençlerimize ve çocuklarımıza çok yönlü bir gelişim imkanı sunduk. Geleceğimizin teminatı olan bu evlatlarımızı her zaman desteklemek ve onların boş zamanlarını en verimli şekilde değerlendirmelerine katkı sağlamak bizim görevimiz. Eğitim ve sporun hayatlarının bir parçası haline gelmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Çiftlikköy Belediyesi olarak yalnızca yaz döneminde değil, yılın her döneminde eğitime, spora ve sanata yönelik projelerimizi sürdüreceğiz. Kış döneminde daha fazla branşta ve daha geniş bir katılımla vatandaşlarımıza hizmet sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Yaz Kurs 700 Ogrenci(4)

Kaynak: Haber Merkezi