TEMA’LI öğrenciler kampanyada topladıkları atık yağ ve pilleri Çiftlikköy 1. Sınıf Atık Getirme Merkezine getirerek tesise teslim ettiler. 20 çuvala yakın kağıt ve plastik şişeleri de tesise getiren öğrenciler atık merkezini ve kompost tesisini de gezerek geri dönüşümle ilgili çevre mühendislerinden bilgiler aldılar.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin eşi Yeşim Yele de TEMA’lı öğrencilere gezide eşlik etti. Öğrenciler Yeşim Yele ile beraber, tesiste çiçekler ekerek, tesisi güzelleştirdiler.

Yeşim YELE öğrencilere çevreye karşı duyarlılıklarından ve düzenledikleri kampanyadan dolayı teşekkür ederken boyama kitabı hediye etti. TEMA Vakfı Çiftlikköy İlçe Sorumlusu Necla Güner’de Yeşim Yele’ye ilgisinden dolayı teşekkür ederek “Doğayı korumak ve sürdürülebilir yaşam için evde korumakla başlanmalıdır” dedi.

Sıfır Atık 5D Kuralı

Çiftlikköy’de Okullara Belediyeden Tam Destek Çiftlikköy’de Okullara Belediyeden Tam Destek

1- Düşün gerekli değilse tüketme.

2-Daha az tüket,

3-Değerlendir, yeniden kullan.

4- Değiştir, farklı amaçla kullan.

5-Dönüştür, doğa kazansın” dedi.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Sifir Atik Merkez Baskan Es Ogrenci Tema Gonullu (5)Yalova Ciftlikkoy Belediye Sifir Atik Merkez Baskan Es Ogrenci Tema Gonullu (6)Yalova Ciftlikkoy Belediye Sifir Atik Merkez Baskan Es Ogrenci Tema Gonullu (3)Yalova Ciftlikkoy Belediye Sifir Atik Merkez Baskan Es Ogrenci Tema Gonullu (4)Yalova Ciftlikkoy Belediye Sifir Atik Merkez Baskan Es Ogrenci Tema Gonullu (2)

Kaynak: Haber Bülten