Uzun yıllar Yalova’daki kulüpler adına mücadele eden ve öğretmenlik mesleğini ilimizde sürdüren geçtiğimiz günlerde Çiftlikköy Belediyespor’dan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne transfer olan başarılı sporcu gözünü madalyaya dikti.

Dünya Güreş Birliği (UWW) tarafından 2023 yılının en iyi çıkış yapan kadın güreşçisi seçilen Buse Tosun, 2024 yılında da önemli başarılara imza attı. Son olarak Macaristan’da katıldığı Polyak Imre ve Varga Janos Memorial Güreş Turnuvası'nda altın madalya kazanan sporcu rakiplerine göz dağı vermişti.

33. Yaz Olimpiyat Oyunları Paris 2024 için Team Türkiye Kafilesi İstanbul Havalimanı’nda gerçekleştirilen törenle yola çıktı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Havalimanı VIP Salonu'nda gerçekleştirilen, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'na katılan sporcuların yer aldığı "Team Türkiye" kafilesini uğurlama törenine katıldı. Türkiye Paris’te 48 erkek sporcu ve 54 kadın sporcu ile 18 branşta madalya arayacak.

Yalova Buse Tosun Cavusoglu Paris Olimpiyat (1)

Yalova Buse Tosun Cavusoglu Paris Olimpiyat (2)

Çiftlikköy Belediyespor 2. Ligdeki Rakipleriyle Eşleşti Çiftlikköy Belediyespor 2. Ligdeki Rakipleriyle Eşleşti

Editör: Arda Yavuz