Eski Yalovasporlular İlab’da Buluştu Eski Yalovasporlular İlab’da Buluştu

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde Yalovaspor ile şampiyonluk yaşayan Faruk Beşok takıma ve taraftarlara,” Umarım gelecekte yollarımız yeniden kesişir” diyerek veda etti. TBL’ye alınması beklenen Trabzonspor Basketbol’la anlaşması beklenen deneyimli başantrenör, başkan Orbay Tuna’nın yalnız bırakılmasına çok üzüldüğünü de belirtti. 
Geride kalan sezonda Yeşil Kırmızılı ekibimizle iç sahada 17’de 17 yaparak önemli bir rekora imza atan Beşok, 28 galibiyet ve 6 mağlubiyet alarak normal sezon şampiyonluğu yaşamıştı.
Yalova Yalovaspor Basketbol Antrenor Faruk Besok Veda Mesaj (1)“Kalbimin bir parçası hep Yalova’da olacak”
Yalova’dan ayrılan Faruk Beşok, “Büyük umutlarla başladığımız ligde hedefimize ulaşmak, şampiyonluk yaşamak, Yalova kentiyle bütünleşmek mutluluk vericiydi. Bizlere destek veren başkanımız Orbay Tuna’ya, genel menajerimiz Murat Dönmez‘e, tüm teknik ve idari ekibimize, özellikle muhteşem desteğini esirgemeyen, içeride 17’de 17 yapmamızı sağlayan Yalova taraftarına çok teşekkür ederim.
Şampiyonlukta sonra herkes daha olumlu koşullarla BSL‘ye hazırlanmak isterken, hakettiği mali desteği, şehrin ileri gelenlerinden ve siyasilerden alamayıp Orbay Tuna’yı yalnız bırakmak üzücüydü. Kalbimin bir parçası hep Yalova’da olacak. Umarım gelecekte yollarımız yeniden kesişir.”

Kaynak: Haber Merkezi