Kaymakam Atak Esnafı Gezdi Kaymakam Atak Esnafı Gezdi

Yalova’nın ve Marmara Bölgesi’nin en önde gelen turizm lokasyonlarından biri olan Çınarcık’ta 31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından yönetim değişikliği yaşanmıştı. Bir dönemlik aranın ardından Çınarcık Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Avni Kurt, ilçenin geleceği adına çalışmalarına ara vermeden başladı.

Vatandaşların talepleri üzerine eksikliklerin giderilmesi için faaliyetlerine devam eden belediye personelleri, ilk olarak Poyraz Caddesi'nde altyapı çalışmalarından ve rutin kullanımdan dolayı zarar görmüş olan yollarda onarım çalışması başlattı ve bozulmuş yerler asfalt ile yamandı. Belediye personelleri daha sonra bir diğer sorunlu bölge olan armanlar Mahallesi 254. Sokak’ta rutin kullanımdan dolayı zarar görmüş alanlarda, parke döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Belediye, sorunlu yerlerdeki çalışmalarına devam edeceklerini ve şikayetleri dikkatle takip ederek müdahale konusunda hemen aksiyon alacaklarını açıkladı.

Yalova Cinarcik Belediye Personel Yol Aslfat Yama Parke Onarim Calisma (3)Yalova Cinarcik Belediye Personel Yol Aslfat Yama Parke Onarim Calisma (4)Yalova Cinarcik Belediye Personel Yol Aslfat Yama Parke Onarim Calisma (2)

Kaynak: Haber Merkezi