SPOR

Batuhan Bulancak’ın, Fırat Ereğli’nin Yolunu Tuttu

İlimizin son dönemde yetiştirdiği önemli yetenekler arasında yer alan Batuhan Kaya ve Fırat Güneş’in yeni takımları belli oldu. Birçok takımın transfer listesinde ilk sırada yer alan teklif götürdüğü her iki Yalovalı isimde son dönemde Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde elde ettikleri şampiyonluklarla dikkat çekmişlerdi.

“Batu, gollerine ve asistlerine Bulancak’ta devam edecek”

2024-2025 sezonunda Giresun’u Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta temsil edecek olan Bulancakspor, geçen sezon Yeşil Yalova FK ve Bitlis Özgüzelderespor formalarını başarıyla giyen Batuhan Kaya’yı kadrosuna kattı. Tecrübeli kanat oyuncusu 23 maça çıkarken 3 gol kaydetmişti. Batuhan, 2022-2023 sezonunda ise Sebat Gençlikspor’da Bölgesel Amatör Ligi şampiyonluğu sevinci yaşamıştı.

Bulancakspor, Batuhan Kaya transferi sonrasında,” Takımımız dış transferde Bitlis Özgüzelderespor forması giyen kenar oyuncusu Batuhan Kaya ile anlaşmıştır. Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz” açıklamasında bulundu.

“Ereğli defansını sağlama aldı”

Geçen sezon Çorlu 1947 Spor ile Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk yaşayan Fırat Güneş’in yeni takımı Karadeniz Ereğli Belediyespor oldu. 1997 doğumlu başarılı defans oyuncusu geçen sezon Gebzespor ve Çorlu 1947 Spor’da toplam 27 karşılaşmada forma giyerken 3 gol kaydetti.

İmza töreni sonrasında Karadeniz Ereğli Belediyespor,” Kulübümüz, geçen sezon şampiyonu Çorlu 1947 Spor Kulübü’nde forma giyen, stoper oyuncusu Fırat Güneş ile 2024 -25 sezonu için sözleşme imzaladı.  Futbolcumuz Fırat Güneş’e kulübümüze hoş geldin diyor, Karadeniz Ereğli Belediyespor forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz” paylaşımında bulundu.