Çiftlikköy Belediyesi’nden ‘Geleceği Dönüştür’ Projesine Tam Destek Çiftlikköy Belediyesi’nden ‘Geleceği Dönüştür’ Projesine Tam Destek

Hamza Ubeyd Örence, sosyal medya aracılığıyla Başkan Yele ile iletişime geçerek doğum gününde yanında olmasını istemişti. Bu isteği üzerine Başkan Yele, hemen Hamza’nın ailesiyle iletişime geçerek ona bir sürpriz hazırladı. Hamza’nın, zabıta ekiplerini daha önce birçok kez ziyaret ettiği ve üniformalarını çok beğendiği bilgisine ulaşan Yele, bu özel günde zabıta ekipleriyle birlikte Hamza’yı ziyaret etti. Doğum gününü kutlayan Başkan Yele ve zabıta ekipleri, Hamza’ya en sevdiği zabıta üniforması ve şapka hediye etti. 
Yele yaptığı açıklamada, “Bugün çok özel bir gencimizin, Hamza Ubeyd Örence’nin 18. yaşını birlikte kutladık. Hamza benimle sosyal medyadan iletişime geçmişti. Doğum gününde yanında olmamı isteyince hemen ailesiyle iletişime geçip ona bir sürpriz hazırladık. Duydum ki kendisi daha önce zabıtamızı çok kez ziyaret etmiş, üniformalarını da çok beğeniyormuş. Bu kez biz de zabıta ekiplerimle birlikte Hamza’yı ziyaret ettik. Kendisine o çok beğendiği zabıta üniforması ve şapkasını hediye ettim. Nice mutlu yaşların olsun Hamza. İyi ki doğdun. Tüm dileklerinin kabul olduğu bir sene olur inşallah” dedi.
Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Adil Yele Ozel Genc Dogum Gunu Kutlama (2)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Adil Yele Ozel Genc Dogum Gunu Kutlama (3)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Adil Yele Ozel Genc Dogum Gunu Kutlama (4)

Kaynak: Haber Merkezi