ÇİFTLİKKÖY

Başkan Yele Sünnet Çocuklarını Balonlarla Uğurladı

Çiftlikköy Belediyesi’nin Toplu Sünnet Şöleni kapsamında erkekliğe ilk adımlarını atacak çocuklar, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele tarafından hastane kontrollerine uğurlandı.

Çiftlikköy Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından organize edilen Toplu Sünnet Şöleni’nin 3 Ağustos Cumartesi günü yapılacağını dile getiren Başkan Yele, “Çiftlikköy’de ikamet eden çocuklarımıza aileleriyle birlikte güzel bir gün yaşatmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Bu anlamla geleneğimizi yerine getirmek amacıyla çocuklarımızı da belediyemizin önünden kaldırdığımız araçla gerekli kontrolleri ve muayenelerinin tamamlanması için Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanemize balonlarla birlikte uğurluyoruz. Erkekliğe ilk adımlarını atacak tüm evlatlarımıza sağlıklı ve mutlu bir süreç diliyorum. Çocuklarımızı hafta sonundaki etkinliğimizde ise Çiftlikköy Belediyesi Düğün ve Konferans Salonumuzda ağırlayacağız. Ardından çocuklarımız için organize ettiğimiz şenlikte eğlenmeleri için üzeri açık araçla Çiftlikköy turu yaptırdıktan sonra Mokamp alanına geçecekler. Böylece sosyal belediyecilik anlamında güzel bir etkinliği gerçekleştirmiş olacağız” diye konuştu.

Çiftlikköy Belediyesi, düzenlediği Toplu Sünnet Şöleni ile çocuklara ve ailelerine unutulmaz bir gün yaşatmayı hedefliyor. Başkan Yele, bu tür etkinliklerle toplumsal dayanışmayı ve sosyal belediyecilik anlayışını pekiştirmeye devam edeceklerini vurguladı.