Çınarcık’ta 19 Eylül Gaziler Günü Törenle Kutlandı Çınarcık’ta 19 Eylül Gaziler Günü Törenle Kutlandı

Yalova geçtiğimiz günlerde korkutucu bir gelişmeye uyanmıştı. Yalova Yerel Yönetimler Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (YAKAB), yönetiminde bulunan katı atık depolama alanında yangın çıkmış, yaklaşık 8,5 saatlik çalışmayla kontrol altına alınarak söndürülmüştü.
YAKAB tesislerinde çıkan yangını söndürmek için Yalova’daki birçok belediye, itfaiye ekiplerini bölgeye sevk etmişti. Bunlardan biri olan Çınarcık Belediyesi İtfaiye Personelleri, yangının söndürülmesi için büyük katkı sağladı. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, personellerinin bu çabasını unutmayarak teşekkür belgelerini takdim etti.
Başkan Kurt’un resmi sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “YAKAB Handere çöplüğünde çıkan yangını söndürme çalışmalarına destekte bulunan itfaiye mensuplarımıza teşekkür belgesi verdik. Hakları bir belgeyle ödenmeyecek olan özverili itfaiye çalışanlarımıza Rabbim kolaylıklar versin” ifadeleri kullanıldı. 
Yalova Cinarcik Belediye Yakab Tesis Yangin Itfaiye Tesekkur Belge (1)Yalova Cinarcik Belediye Yakab Tesis Yangin Itfaiye Tesekkur Belge (6)Yalova Cinarcik Belediye Yakab Tesis Yangin Itfaiye Tesekkur Belge (2)Yalova Cinarcik Belediye Yakab Tesis Yangin Itfaiye Tesekkur Belge (3)Yalova Cinarcik Belediye Yakab Tesis Yangin Itfaiye Tesekkur Belge (4)

Kaynak: Haber Merkezi