Çınarcık Belediyesi’nden Yeni Sosyal Proje: Askıda Fatura Çınarcık Belediyesi’nden Yeni Sosyal Proje: Askıda Fatura

Birleşmiş Milletler tarafından alınan karar sonrası 1991 tarihinden itibaren 1 Ekim’de kutlanmaya başlanan Dünya Yaşlılar Günü’ne özel olarak Yalova ili içerisinde görev yapan yöneticiler çeşitli ziyaretler düzenledi. Bu ziyaretlerini birini de Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt gerçekleştirirken, ilçede yaşayan yaşlı vatandaşlar unutulmadı. Başkan Kurt, Dünya Yaşlılar Günü özelinde Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne giderek vatandaşlarla keyifli anlar yaşadı. Ziyaret sırasında Başkan Kurt’a eşi Elif Kurt ve Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık İlçe Başkanı Hasibe Girgin eşlik etti.

Ziyarete ilişkin olarak resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Kurt, “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulunduk. Ziyarette, saygıdeğer büyüklerimizin halini hatırını sorup, onların bu özel günlerini kutladık. Anılarla dolu, acıdan mutluluğa her duygunun yaşandığı günlere dair keyifli sohbetler gerçekleştirdik. Saygıdeğer büyüklerimize, ulu çınarlarımıza hürmetlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yalova Cinarcik Belediye Baskan Dunya Yaslilar Gun Huzurevi (6)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Dunya Yaslilar Gun Huzurevi (4)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Dunya Yaslilar Gun Huzurevi (5)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Dunya Yaslilar Gun Huzurevi (2)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Dunya Yaslilar Gun Huzurevi (3)

Kaynak: Haber Merkezi