31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerle birlikte bir dönemlik aranın ardından Çınarcık Belediye Başkalığı koltuğuna oturan Avni Kurt, makamında misafirleri ile görüşerek taleplerini dinliyor ve Çınarcık için çalışmalarına devam ediyor. Başkan Kurt son olarak aralarında Yalova’nın farklı yerlerinden gelen isimlerin bulunduğu kişileri makamında ağırladı. Ziyaretlere ilişkin uyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, “Yalova Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Eyüp Kurtul, Başkan Yardımcısı Emrah Başarıcı, Cem Ateş ve Nermin Yıldız Topaloğlu makamımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bu ziyaretin ardından, Hüseyin ve Özgür Tekeroğlu ile eski Çamlık Mahallesi Muhtarı Mehmet Edepali’yi makamımızda ağırladık. Günün son ziyareti ise; Zeyni, Emir ve Zeki Ülger tarafından gerçekleşti. Spor, siyaset ve belediyecilik üzerine birçok konuyu konuştuğumuz kıymetli misafirlerimize, nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri nedeniyle teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yalova Cinarcik Belediye Baskan Besiktaslilar Misafir Agirlama Gorusme Haber (3)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Besiktaslilar Misafir Agirlama Gorusme Haber (2)

Yalova’da Bin 700 Yıllık Antik Su Kanalı Turizme Kazandırılıyor Yalova’da Bin 700 Yıllık Antik Su Kanalı Turizme Kazandırılıyor

Kaynak: Haber Merkezi