ÇINARCIK

Başkan Kurt; Aydilge Misafir Olarak Değil, Eski Sahibi Olarak Geldi

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Çınarcık’ta gerçekleştirilen Zafer Bayramı kutlamalarına katkı sunan isimlere tek tek teşekkür etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıldönümü ülkemizin birbirinden farklı bölgelerinde doyasıya kutlandı. İlimizdeki kutlamaların en coşkulu geçtiği yerlerden biri ise Çınarcık oldu. Çınarcık Belediyesi’nin organizasyonuyla 28 Ağustos Çarşamba günü başlayan kutlamalar kapsamında ilk olarak ünlü Anadolu Rock Grubu “Moğollar sahne alırken 29 Ağustos Perşembe günü ise son dönemlerin parlayan yıldızı genç sanatçı Ufuk Beydemir, sevilen şarkılarını Çınarcık’lılara söyledi. Kutlama programlanın son gününde ise ünlü söz yazarı olan sanatçı Aydilge, Cumhuriyet Meydanı’ndaki kurulan sahnede Çınarcıklılar ile birlikte Zafer Bayramı’nı kutladı.

“Herkese çok teşekkürler”

Kutlamaların ardından resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Belediye Başkanı Avni Kurt, “Bir zamanlar Çınarcık’ın kaldırımlarında dans ederek yürüyen o kızcağız, şimdi Çınarcık’ta sahneye çıkıp dans ediyordu. Çocukluğunu geçirdiği, anılarının olduğu Çınarcık; şimdi onu, müziğinden ötürü, sahnede yarattığı harikalardan ötürü alkışlara boğuyordu. Aslında o, bir misafir değildi. O, hayatının en güzel yıllarını geçirdiği bir eve, eski bir ev sahibi olarak gelmişti… Aydilge’ye, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlediğimiz konserde bizlere tarifsiz anlar yaşattığı için çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Meydanı’nda birlikte eğlendiğimiz, sarı saçlı mavi gözlü Büyük Önderi birlikte andığımız vatandaşlarımıza; konser programlarında emeği ve desteği bulunan, sahne arkasındaki emekçilerden belediye personellerimize, sponsorlarımızdan güvenlik mensuplarımıza kadar herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.