Bulgaristan, 9 Haziran Pazar günü gerçekleştirilen Parlamento Seçimleri sonrası bir kez daha sandığa gidiyor. Seçimlerin ardından hükümetin kurulamaması sebebiyle 27 Ekim Pazar günü bir kez daha Parlamento Seçimleri gerçekleşecek. 
Ülkemizdeki on binlerce çifte vatandaş, 27 Ekim Pazar günü yapılacak seçimlerde oylarını kullanacak. Sandığa gidecekler arasında Yalova’da da yaşayan çifte vatandaşlar var. Bulgaristan Yüksek Seçim Kurulu Yalova Merkez Gazi Osman Paşa İlk Okulu, Çiftlikköy 500 Evler Belediye Kültür Merkezi ve Altınova Subaşı BAL-GÖÇ Neşeli Kafe olmak üzere 3 yerde toplam 4 sandık kurulmasını onayladı.
Yalova Bulgaristan Balkan Gocmen Heyet Belediye Baskan Secimler Parlamento Gorusme (2)Bulgaristan’daki seçimler öncesi Bulgaristan Bursa Konsolosu Momçil Rusinov, Bulgaristan Ticari Ataşesi Lübomir Lübenov ve Yalova Bal-Göç Başkanı Lütfi Özgür, Yalova’daki temaslarını sürdürmeye devam edem erken son adresleri Yalova Belediye Başkanlığı oldu. Bulgaristan heyeti ve Yalova BAL-GÖÇ heyetini ağırlayan Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Yalova’mızda oy kullanacak Türk soydaşlar için gerekli koordinasyon ve desteği sağlama sözünü verdi.

Başkan Gürel’e “Halk Ekmek” Ziyareti! Başkan Gürel’e “Halk Ekmek” Ziyareti!

Yalova Bulgaristan Balkan Gocmen Heyet Belediye Baskan Secimler Parlamento Gorusme (1)

Kaynak: Haber Merkezi