Çiftlikköy’de Meclis’ten Belediyespor’a 228 Bin TL Yardım Çiftlikköy’de Meclis’ten Belediyespor’a 228 Bin TL Yardım

Derece yapan Yalova Belediyespor’lu sporcuları kapıda karşılayan Başkan Gürel, elde edilen başarılardan dolayı antrenörleri nezdinde sporcuları tek tek kutladı. Başkan Gürel’e şampiyonlar tarafından Türk Milli Takım forması hediye edildi.
Yalova Belediyespor’un masa tenisinde birçok başarısının olduğunu belirten Başkan Gürel; “Öncelikle sizleri elde etmiş olduğunuz başarılardan dolayı kutluyorum. İzmir ve Konya’da ki Türkiye Şampiyonası’nda ayrıca Romanya’da düzenlenen turnuvada şehrimize ve ülkemize dereceler kazandırdınız. Hepiniz pırıl pırıl gençlersiniz ve önünüzde birçok başarı daha sizi bekliyor. Sizlerin üzerlerinizde büyük emeği olan ailelerinizi ve antrenörlerinizi de ayrıca kutlamak istiyorum. Yalova Belediyespor masa tenisi branşında bugüne kadar çok başarılı işlere imza attı ve bundan sonrada atmaya devam edecek, ve Yalovamızı en iyi şekilde temsil edecek” dedi.

Yalova Belediye Baskan Spor Masa Tenisi Sampiyonlar Ziyaret (1)-1Yalova Belediye Baskan Spor Masa Tenisi Sampiyonlar Ziyaret (2)

Kaynak: Haber Bülten