9 Eylül Pazar günü tüm Türkiye’de startı verilecek 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’na ilişkin olarak Yalova’nın önemli isimlerinden mesajlar yayınlanmaya devam ediyor. Bu isimlere Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel de katıldı.

“Her yeni yıl yeni başlangıçlar ve fırsatlar yaratır”

Öğrenciler, veliler ve eğitimcilere seslenen Başkan Gürel, “ 2024-2025 eğitim-öğretim yılına heyecan ve umutla başlıyoruz. Her yeni yıl, yeni başlangıçlar ve fırsatlarla doludur. Bu yıl da öğrencilerimizin bilgiye olan merakını, öğrenme aşkını ve başarıya ulaşma azmini desteklemek için tüm gücümüzle çalışacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, “Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı bir topluluk halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder.” Bu doğrultuda, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmek, onları hayata en donanımlı şekilde hazırlamak hepimizin ortak sorumluluğudur” dedi.

Yalova Belediye Baskan 2024 2025 Egitim Ogretim Donem Mesaj Ogrenci Veli Ogretmen (1)“Altyapı sağlayacağız”

Bu yıl, eğitimde kaliteyi arttırmak adına birçok yeni çalışmayı hayata geçirmeyi planladıklarını belirten Başkan Gürel, “Bu yıl, eğitimde kaliteyi artırmak adına pek çok yeni çalışmayı da hayata geçirmeyi planlıyoruz. Okullarımızda yenileme ve modernizasyon çalışmaları yaparak, öğrencilerimize daha çağdaş ve güvenli eğitim ortamları sunacağız. Yeni teknolojiyle donatılmış kütüphaneler ve bilimsel araştırmalar ve yenilikçi projeler için gerekli altyapıyı sağlayacağız. Ayrıca, öğrencilerimize sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda kendilerini geliştirme fırsatı sunacak etkinlikler planlıyoruz. Spor, sanat ve çevre bilinci gibi alanlarda düzenlenecek projelerle, öğrencilerimizin çok yönlü bireyler olarak yetişmelerini hedefliyoruz. Bu vesileyle, tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir eğitim-öğretim yılı diliyorum. Birlikte atacağımız adımlar, çocuklarımızın parlak geleceğini inşa edecek. Başarılarınız daim olsun” diyerek açıklamasına son verdi.

Sigara Bırakma Polikliniği Hizmete Devam Ediyor Sigara Bırakma Polikliniği Hizmete Devam Ediyor

Kaynak: Haber Merkezi