SİYASET

Başkan Güçlü; Görev Alan Ekiplere Kolaylıklar Diliyorum

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, ülkemizin farklı noktalarında çıkan orman yangınları üzerine bir açıklama yaptı ve söndürme çalışmalarına katılan ekiplere kolaylıklar diledi.

Ülkemiz son günlerde farklı noktalarda çıkan yangın haberleriyle güne uyandı. Özelikle İzmir’in farklı noktalarında çıkan orman yangınların hemen kontrol altına alınamaması korkuttu. Ülkemizin dört bir yanından gelen ekipler, yangınların söndürülerek bilançonun daha da ağırlaşmasını engellemek adına canla ve başla çalışma gerçekleştiriyor.

“Rabim, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin”

Ülke gündeminde geniş bir yer edinen orman yangınları hakkında AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü sessiz kalmayarak iyi dileklere bulundu. AK Parti Yalova İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada Başkan Güçlü, “İzmir, Aydın ve ülkemizin farklı noktalarında çıkan orman yangınlarında her hangi bir can kaybı yaşanmamasını diliyor, vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.  Yangın söndürme faaliyetlerinde fedakarca görev alan ekiplerimize kolaylıklar diliyorum. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin!