SİYASET

Başkan Güçlü; Fedakarlığını Asla Unutmayacağız

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, PKK’lı teröristlerin saldırısının ardından yaşamını yitiren Eren Bülbül’ün 7. Ölüm yıldönümüne ilişkin anma mesajı paylaştı.

Türkiye 11 Ağustos 2017 tarihinde kara bir haber ile karşılaştı. Jandarma Komutanlığı’na bağlı personellerin terör örgütü PKK’ya karşı Trabzon’un Maçka ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonlar sırasında 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik hayatlarını kaybederek şehit oldular.

Olayın ardından yıllar geçmesine rağmen Eren Bülbül unutulmuyor ve anısı yaşatılmaya çalışılıyor. Eren Bülbül’ün geçtiğimiz gündeki 7. Yıldönümü için birçok isim anma mesajları paylaştı. Bu isimlere AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü de katıldı.

AK Parti Yalova İl Başkanlığı’nın resmi Facebook hesabından paylaşılan yazıda Başkan Güçlü, “11 Ağustos 2017’de Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit düşen 15 yaşındaki bir yavrumuzdur Eren Bülbül; vatanını korkusuzca savunmuş ve aziz şehitlerimizin kanını yerde bırakmamıştır. Eren’i anıyoruz ve onun fedakarlığını asla unutmayacağız, unutturmayacağız” ifadelerini kullandı.