Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, her fırsatta gerek hastane gerek evde tedavi gören vatandaşlara ve ilçede yaşayan yaşlılara ziyaretlerini sürdürüyor.

Hem geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini hem de yaşlıların taleplerini yerinde dinlediklerini belirten Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,” İlçemizde evde tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun temennilerimiz de bulunuyoruz. Tedavileri ile yakından ilgilenerek, bilgi alıyoruz. Hastalarımıza bakan vatandaşlarımıza da kolaylıklar diliyoruz. Gene ilçemizde yaşayan yaşlılarımızı ziyaret ederek isteklerini ve taleplerini yerinde dinliyoruz. Bizler Altınova Belediyesi olarak hastalarımızdan ve yaşlılarımızdan gelen her talebi emir telakki ediyoruz. İsteklerini hızlı bir şekilde sonuca ulaştırmak adına gayret ediyoruz. Hastalarımızı ve yaşlılarımızı ziyaret edip, ellerini öpüp, hayır dualarını almak bizlerin en önemli motivasyon kaynağıdır.” diye konuştu.

Altınova'da Öğrencilere Kırtasiye Malzemeleri Hediye Edildi Altınova'da Öğrencilere Kırtasiye Malzemeleri Hediye Edildi

Yalova Altinova Belediye Baskan Hasta Ziyaret (4)Yalova Altinova Belediye Baskan Hasta Ziyaret (2)Yalova Altinova Belediye Baskan Hasta Ziyaret (3)

Kaynak: Haber Bülten