Altınova’da Okul Servis Araçları Denetlendi Altınova’da Okul Servis Araçları Denetlendi

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Subaşı’ndaki 2. Dönemine başlayan Belediye Bakanı Turan Canbay hafta sonları da hemşehrileriyle geçirmekten imtina etmiyor. Başkan Canbay geçtiğimiz hafta sonu da düğün ve sünnet törenlerine katılarak vatandaşlarının mutluluğunu paylaştı.

Yalova Subasi Belediye Baskan Dugun Sunnet Toren Davet Katilim (2)Vatandaşları ile Bir Arada

Katıldığı programlar hakkında resmi sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Başkan Canbay, “Büyük ailemiz Subaşı halkının mutlu günlerinde yanlarında oluyor, heyecanlarını paylaşıyoruz. Gürbüz ve Şenkarabacak ailelerinin kıymetli evlatları Melek & Burak çiftinin düğün törenlerinde, Belediye Meclis Üyemiz Cem Öztürk ve Gülnur Öztürk’ün kıymetli oğlu Ata Saygın’ın sünnet mevlidinde, Beldemiz esnaflarından Nazan-Özkan çiftinin kıymetli oğlu Egemen’in sünnet mevlidinde, Belediyemiz çalışma arkadaşlarımızdan Deniz Yılmaz Akdemir ve Selcan Akdemir çiftinin kıymetli oğulları Mahir ve Tahir’in sünnet mevlidinde ailelerimiz ve dostlarımıza bir araya geldik. Ailelerimizi tebrik ediyor, hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yalova Subasi Belediye Baskan Dugun Sunnet Toren Davet Katilim (3)Yalova Subasi Belediye Baskan Dugun Sunnet Toren Davet Katilim (1)

Kaynak: Haber Merkezi