Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) tarafından daha önce 6 Ekim Pazar günü 14:00’da Yalova Atatürk Stadyumunda oynanacağı duyurulan karşılaşma 5 Ekim Cumartesi günü aynı saatte ve aynı yerde oynanacak.

9 Ekim Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 2. Turunda Rize’de Smart Holding A.Ş. Çayelispor karşısına çıkacak olan Yeşil Beyazlı ekibimizin maçından dolayı derbinin Cumartesi gününe çekildiği öğrenildi.

Yalova Bolgesel Amator Lig Bal Derbi Ertelenme (2)-12024-2025 sezonunda Yalovaspor ve Yeşil Yalova FK 9. Grupta birbirinden güçlü rakiplerle şampiyonluk mücadelesi içine girecek. Ligin ilk haftasında kozlarını paylaşacak iki ekibin maç günü Pazardan, Cumartesi gününe alındı.

Futbolseverler bu dev müsabakayı 5 Ekim Cumartesi günü saatler 14:00’ı gösterdiğinde Yalova Atatürk Stadyumundan takip edebilecek. Grubumuzda 6 Ekim Pazar günü ise Gölcükspor-Karamürselspor, Kapaklıspor-Keşanspor, Evrensekiz Evrenspor-Tekirdağspor, Karasuspor-Bozüyük Vitraspor, Çayırovaspor-Darıca Gençlerbirliği A.Ş., Hendekspor-Sapanca Gençlikspor ve Gebzespor-Ferizlispor 2011 maçları oynanacak.

Yalova VİP’ten 2 Transfer Daha Yalova VİP’ten 2 Transfer Daha

Kaynak: Haber Merkezi