MEDYA

BAL-GÖÇ’ten Yalova Belediyesi Çıkarması!

Balkan Göçmenleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) Yalova Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları ile görüşme gerçekleştirdi.

Yalova’nın en önde gelen STK’larından biri olan Balkan Göçmenleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-Göç) Yalova Şubesi projelerine son hızda devam ediyor ve Yalova’daki Balkan göçmenlerinin haklarının korunması adına çalışmalar gerçekleştiriyor.

BAL-GÖÇ Yalova Şube Başkanı Lütfi Özgür ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalova Belediyesi’ne giderek Belediye Başkan Yardımcıları Ömür Bayar, Aytaç Mutlu ve Murat Tiryaki'yi makamlarında ziyaret etti. Görüşmede BAL-GÖÇ’ün faaliyetleri ele alınırken, derneğin Yalova Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğü "Geçmişinle Geleceğini Aydınlat" projesinin sürdürülebilirliği için yapılacak çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

BAL-GÖÇ Yalova Temsilcileri, kendilerine zaman ayırdıkları ve yakın ilgileri için Başkan Yardımcılarına teşekkür etti ve yeni görevlerinde başarılar diledi.