ÖZEL HABER

Attaa Pizza&Burger’den Müşterileri İçin Özel Kampanya

Yalova’nın en önde gelen lezzet duraklarından biri olan Attaa Pizza Burger, 10 Temmuz Çarşamba günü 1 alana 1 bedava kampanyasıyla en özel ürünlerini Yalovalılar ile buluşturacak.

Yalova’nın en önde gelen fast&food firmalarından Attaa Pizza&Burger, Yalovalıların uğrak yerlerinden biri olmaya devam ediyor ve geçtiğimiz ay TİGEM Tatil Park’ta düzenlenen U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası gibi organizasyonlara katılarak şehre katkıda bulunuyor. Rüstempaşa Mahallesi İsmet Acar Caddesi’ndeki işletmesinde ürünlerini vatandaşlarla buluşturan Attaa Pizza&Burger, özel kampanyalar düzenleyerek Yalovalıların damaklarında keyifli bir tat bırakıyor.

İşletme uzun zamandır her ayın 10’unda bir alana bir bedava kampanyası düzenliyor ve bu kampanya Temmuz ayı itibariyle de devam ediyor. 10 Temmuz Çarşamba günü işletmeye gelen vatandaşlar, Attaa Pizza&Burger’deki menülerden faydalanacak ve 1 ödeme karşılığında 2 ürün alma şansını elde edecek.

İşletme sahibi Görkem Gültekin, her ay yaptıkları kampanyaya ilişkin Yalova Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunurken, “Biz bu kampanyayı 10. yılımıza özel olarak başlattık. Müzeyyen Sofrası ile başlayan yolculuğumuz Attaa Pizza&Burger ile devam ediyor. 10 Temmuz Çarşamba günü işletmemize gelecek müşterilerimiz, tüm ürünlerimizdeki 1 alana 1 bedava kampanyamızdan faydalanacak. Sürprizlerimiz devam edecek, bizi takipte kalmayı unutmayın” dedi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel